AllMedical bv

AllMedical bv ontwikkelt, produceert en levert een compleet assortiment van specialistische beademingsproducten aan ziekenhuizen, verpleeghuizen, privéklinieken en particulieren.

 

Kwaliteit en levering volgens afspraak

AllMedical bv staat voor topkwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid tegen scherpe tarieven, ook bij kleine aantallen. Een groot deel van ons assortiment produceren wij in onze eigen fabrieken in Italië en Frankrijk waar wij vraag en aanbod precies op elkaar af kunnen stemmen.

 

Maatwerk

Standaard beademingspakketten met vaste afmetingen voldoen vaak niet aan de steeds wisselende vraag naar maatwerk. AllMedical bv levert maatwerk in beademingsslangen met verschillende lengtes, maatwerk voor intensive care en anesthesie en zuurstofpakketten met zuurstofbrillen met slangen van twee tot wel vijfentwintig meter.

Productinnovaties, veiligheid en voorschriften

AllMedical bv werkt volgens vastomlijnde procedures onder de strengste voorschriften. We zijn voortdurend op zoek naar productinnovaties en productietechnieken met gebruik van betere en veiligere materialen, volledig vrij van kankerverwekkende stoffen.

 

Organisatie

AllMedical bv opereert wereldwijd. Ons verkoopteam bestaat uit een groep van gedreven specialisten op het gebied van beademing en beademingsproducten. Zij beantwoorden uw vragen, geven productdemonstraties op locatie en adviseren u op het gebied van maatwerk.

 

Heeft u een vraag, een praktijkprobleem of een demonstratie nodig? Neem contact met ons op!

 

Han Franssen
CEO AllMedical bv

In de spotlight

Tubes

Tubes

Een compleet programma standaard en voorgebogen of versterkte endotracheaal tubes.

Lees meer

Kapjes

Beademingskappen en NIV masker

Vervaardigd uit hoogwaardig kunststof en vrij van DOP en DEHP.

Lees meer

Diversen

Testlongen

Een compleet assortiment testlongen.
 

Lees meer